Parteneriat cu Synology

Creșteți-vă afacerea și construiți-vă brandul cu sprijinul Synology. Înscrieți-vă astăzi și beneficiați de avantaje de nivel înalt, concepute pentru a vă spori ROI-ul și a vă ajuta să câștigați și mai multe afaceri.

Înregistrează-te acum

Marje mai bune

Îi ajutăm pe vânzătorii loiali să obțină marje mai mari prin condiții de achiziție mai bune, reduceri, prețuri mai favorabile pentru proiecte și protecția proiectelor.

Mai multe vânzări

Generați vânzări sporite prin introducerea de clienți potențiali, furnizarea de materiale de marketing personalizate, programe de dezvoltare a vânzărilor și certificări aprobate de parteneri.

Asistență individuală

Consultanță individuală cu experții Synology cu privire la cele mai bune produse și servicii. Obțineți asistență personalizată pentru planificarea proiectului, testarea de probă și unitățile demo NFR.

Asistență tehnică

Beneficiați de asistență tehnică prioritară, cu timp de răspuns minim, pentru o rezolvare rapidă și eficientă a problemelor, precum și de instruire personalizată, pe teme specifice, pentru a dobândi cunoștințe despre produse și a evita complicațiile.

Tipuri de parteneriat și certificare 1.

Bronz Silver
Cerințe
Cerințe Cerințe generale pentru statutul de partener
Cerințe privind rulajul trimestrial Nu există o cifră de afaceri minimă fixă
Avantaje 2
Avantaje 2 Informații exclusive pentru parteneri, acces la portalul partenerilor Synology și la Newsletter
Listată pe site-ul web Synology la rubrica " Where to Buy"
Asistență tehnică prioritară 8 ore
pentru primul răspuns3
Reducere NFR €€
Discount la cifra de vânzări, inclusiv proiecte €€
  1. Valabil doar pentru România
  2. Acestea sunt doar cele mai importante beneficii oferite de programul nostru de parteneriat. Pentru o prezentare completă, vă rugăm să consultați Ghidul partenerului pe care îl veți primi la înregistrare sau să contactați direct unul dintre reprezentanții Synology.
  3. Nu este garantat

Partener de referință

Michal Jež
"Synology este partenerul nostru de încredere de mulți ani și suntem bucuroși să recomandăm și să implementăm soluțiile lor pentru clienții noștri. Vă mulțumim pentru serviciile și produsele de calitate, așteptăm cu nerăbdare mulți ani de cooperare."

Michal Jež

Operator IT
ARION spol. s r.o.

Tomáš Novák
"Cooperarea noastră pe termen lung cu Synology ne aduce stabilitate și încredere într-un brand bun în ceea ce privește soluțiile NAS, o abordare tehnologică inovatoare și un suport de calitate pentru servicii. AUTOCONT își instruiește în mod regulat specialiștii certificați pentru a oferi clienților servicii de cea mai înaltă calitate."

Tomáš Novák

Partener și Product Manager
AUTOCONT a.s.

Ivo Smolík
"În Synology, am găsit un partener puternic cu produse de calitate pe care clienții noștri le apreciază pentru calitatea lor și pentru progresele tehnologice."

Ivo Smolík

Networking Team Leader
Product Manager
WESTech, spol. s r.o.

Synology Intensive Training în curând

Doriți să obțineți o certificare?

SIT oferă cursuri de formare flexibile și certificate care sunt potrivite pentru programatori, furnizori, consultanți IT și companii.

Obțineți certificarea acum și beneficiați de avantajele viitorului program de parteneriat Synology.

Cum să deveniți un partener Synology

Înregistrare

Dați click pe linkul de mai jos și completați formularul de înregistrare online.

Evaluare

Echipa noastră va analiza cererea dumneavoastră și vă va informa cu privire la rezultat prin intermediul e-mailului pe care ni l-ați indicat.

Rezultatul

În cazul în care cererea dvs. este aprobată, veți primi un program de parteneriat și instrucțiuni privind pașii finali pentru a deveni partener.

Surse pentru parteneri

Centrul de asistență Synology

Centrul de asistență Synology

Accesați o gamă largă de tutoriale și articole în Centrul de asistență.

Vizitați centrul de asistență
Comparare NAS

Comparare NAS

Comparați diferite modele NAS și găsiți o soluție care să vă satisfacă toate cerințele.

Comparați modelele NAS
Soluții pentru întreprinderi

Soluții pentru întreprinderi

Aflați mai multe despre modul în care companiile folosesc soluțiile Synology pentru a-și eficientiza fluxurile de lucru cu date.

Consultați soluțiile pentru întreprinderi