Servicii de consultanță și testare
pentru companii

IT a întreprinderilor trebuie să se adapteze rapid la cerințele în schimbare, să încurajeze inovarea și să sprijine creșterea. Diversele soluții Synology fac acest lucru posibil. Obțineți sfaturi gratuite de la experții noștri și testați soluțiile de stocare și software Synology pentru întreprinderi în propriul mediu IT.

Servicii de consultanță pentru clienții corporativi

Sunteți în căutarea unei noi soluții IT care să se potrivească exact cerințelor dumneavoastră? Fie că este vorba de stocare pentru întreprinderi, backup de VM/PC/servere, backup offsite, aplicații de birou, servere de e-mail sau supraveghere video - gama de soluții de la Synology este enormă. Experții noștri vă sunt alături și vor lucra cu dumneavoastră pentru a găsi soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Folosiți următoarele avantaje:

  • Analiză profesională a realității/nevoilor și fezabilității de către experți calificați
  • Furnizarea fără întreruperi a dispozitivelor de testare și a licențelor corespunzătoare*
  • Recomandare rapidă către un partener Synology calificat pentru achiziție

Instalarea unui nou mediu IT sau migrarea către noul server ar trebui să fie ușoară și fără surprize neplăcute, cum ar fi taxele de licență ascunse. Cu ajutorul experților Synology, tranziția dvs. va fi 100% ușoară.

Servicii de consultanță pentru clienții corporativi

Dispozitive de testare pentru întreprinderi

Testați gratuit produsele Synology timp de 30 de zile în propriul mediu IT*. Vedeți cu ochii dumneavoastră performanța pentru aplicațiile intensive de I/O și sensibile la latență, la o fracțiune din costul soluțiilor tradiționale de clasă enterprise.


Toate serverele Flash pentru viteză maximă

Ideal pentru Synology Virtual Machine Manager, stocarea pentru mașini virtuale de tip Enterprise VM și aplicațiile intensive de I/O

Toate serverele Flash pentru viteză maximă

"Mulțumită soluțiilor fiabile și de înaltă performanță de la Synology, UNESCO beneficiază de o infrastructură unică în 70 de țări din întreaga lume, care permite VM-urilor să utilizeze LUN-uri iSCSI pentru stocare și backup ușor."

Director tehnic, UNESCO

Citiți întreaga experiență a clientului

Stocare hibridă extrem de scalabilă pentru volume HDD/SSD

Ideal ca stocare VM de performanță, gazdă de virtualizare și server de aplicații

Stocare hibridă extrem de scalabilă pentru volume HDD/SSD

"Pentru cantitatea de date în continuă creștere, Synology oferă cel mai bun raport calitate-preț."

Giuseppe Mazza, manager IT la Biblioteca Națională a Elveției

Citiți întreaga experiență a clientului

Server de backup & office all-in-one fiabil

Ideal pentru toate aplicațiile de afaceri Synology, serviciile de fișiere și mediile de virtualizare mai mici

Server de backup & office all-in-one fiabil

"Cu Synology RackStation RS4017XS+, am luat decizia corectă pentru utilizarea în mediul de cercetare de la MedUniVienna. Vom continua să acordăm o importanță deosebită utilizării dispozitivelor Synology în proiectele viitoare."

Ing. Bernhard Taschner - Manager/Administrator IT, Centrul de Fiziologie și Farmacologie de la MedUniVienna

Citiți întreaga experiență a clientului

Stocare partajată de înaltă disponibilitate

Stocare iSCSI VM iSCSI activ-activ pentru mediile critice cu cerințe de timp de nefuncționare zero

Stocare partajată de înaltă disponibilitate

"Folosim Synology NAS de trei ani și atât performanța, cât și stabilitatea sunt remarcabile. Dispozitivele ne-au ajutat să reducem costurile cu forța de muncă și de întreținere și să eficientizăm managementul, backup-ul și recuperarea."

Kwak Ho-Dong, șeful echipei de planificare IT de la SK Shipping

Citiți întreaga experiență a clientului

Toate dintr-o sursă unică

Beneficiați de soluții hardware și software care sunt perfect coordonate. Economisiți timp prețios în caz de urgență prin faptul că trebuie să contactați un singur producător. În plus, garanția de 5 ani a producătorului poate fi suplimentată opțional prin servicii suplimentare de asistență NBD și la fața locului de la partenerii oficiali Synology (în funcție de locație).

2.5” SATA SSDs

Ideal pentru stocare iSCSI pentru configurații VMware/Hyper-V de mari dimensiuni Learn more

NVMe SSDs

Pentru o actualizare rentabilă și necomplicată datorită memoriei cache SSD Learn more

SAS/SATA HDDs

Se potrivește în mod optim cu soluțiile de server de la Synology

3.5” SAS HDD HAS5305 Learn more

3.5” SATA HDD HAT5305 Learn more

5 ani garanție de producător

5 ani garanție de producător

Maximizați rentabilitatea investiției dvs. IT cu o garanție limitată de 5 ani și cu asistență tehnică și înlocuire hardware receptivă.

NBD și serviciul de asistență la fața locului

NBD și serviciul de asistență la fața locului

Pachetele de asistență autorizate de Synology sunt oferite de parteneri în mai multe variante. Asistența la fața locului se referă la deservirea sistemelor complete cu diverse opțiuni SLA. Serviciul Next Business Day Replacement asigură înlocuirea hardware-ului deteriorat în termen de o zi lucrătoare. Detalii pot fi obținute de la distribuitorul local și, de asemenea, aici: Learn more

Licențe de testare software

Toate serverele Synology rulează pe sistemul de operare modular Synology DiskStation Manager (DSM). Pe lângă administrarea intuitivă, acesta oferă numeroase funcții pentru gestionarea și utilizarea datelor companiei. Extindeți utilizarea serverului Synology și testați, de asemenea, soluțiile software Synology.

MLC TV

MailPlus

Creșteți eficiența echipei dvs. cu o soluție de e-mail la sediu, care vă oferă control total al datelor, securitate și fiabilitate. Un client webmail complet personalizabil și gestionarea centralizată a politicilor de grup/utilizator ușurează viața de zi cu zi a angajaților și a departamentului IT.

MLC TV

Surveillance Station

Protejați-vă birourile, depozitele și alte medii cu soluția de supraveghere video fiabilă și ușor de utilizat. Instrumentele inteligente permit instalarea și editarea în grup a sute de camere, alarme și notificări individuale, suport pentru controlori de ușă și multe altele.

MLC TV

Virtual Machine Manager

Configurați mașini virtuale Windows, Linux sau Virtual DSM pentru a testa software-ul într-un mediu sandbox securizat sau pentru a vă completa planul de recuperare în caz de dezastru. Cu licența VMM Pro vă puteți extinde clusterul VMM cu 3 sau 7 noduri de calcul sau de stocare.

Întrebări generale

Aveți întrebări generale despre soluțiile și produsele Synology? Scrieți-le nouă. Experții noștri vă vor ajuta în cel mai scurt timp posibil.