Informacje dla prasy

De nieuwe Synology® DiskStation DS1010+ door InfoWorld.com geloofd om zijn zakelijke gebruiksmogelijkheden

Taipei, Taiwan—4 maart 2010—De DiskStation DS1010+ die Synology onlangs introduceerde heeft veel indruk gemaakt op de markt voor kleine en middelgrote ondernemingen en haalde een score van 9,2/10 op het gerenommeerde Amerikaanse InfoWorld.com. In een recensie onder de titel "Small business storage finds a new gea" die verscheen op 15 februari worden het vlotte beheer, de snelheid en de meerwaarde van de Synology DS1010+ geprezen.

Paul Venezia, een van de meest ervaren redacteurs van InfoWorld.com, die de recensie van de DS1010+ schreef was onder de indruk van de compleetheid en prestaties van de DS1010+ en gaf het apparaat een score van 9,2/10. In de recensie is Synology DiskStation Manager zonder enige twijfel de factor waarin Synology DiskStation zich onderscheidt van andere NAS-producten. "De webgebaseerde grafische gebruikersinterface is beter dan om het even welke andere opslagbeheertoepassing voor ondernemingen en biedt een brede waaier van diensten", aldus Paul Venezia.

Ook zijn prestaties en prijs konden de redacteur bekoren. Synology DS1010+ is uitgerust met een 1,67 GHz CPU dual core met floating point en haalt lees- en schrijfsnelheden van meer dan 100 MB/sec. "Dat is op zich zelf al indrukwekkend, maar om dergelijke snelheden te halen op een five-spindle array van nog geen 1 000 dollar (zonder schijf) is werkelijk adembenemend," verklaarde Paul Venezia nog.

"We zijn blij met de lovende recensie van InfoWorld, en we zullen nieuwe en nog betere producten met een uitzonderlijke dienstverlening tegen een betaalbare prijs voor de zakelijke markt blijven maken," aldus Edward Lin, marketingdirecteur van Synology Inc.

InfoWorld is de meest vooraanstaande informatiebron over opkomende technologieën voor ondernemingen. De grondige technische analyse van de laatste nieuwe technologieproducten geeft technisch verantwoordelijken informatie over het nut van deze producten voor hun onderneming en is in die zin ook een inspiratiebron.

Klik op deze koppeling voor de volledige recensie van InfoWorld.com:
http://www.infoworld.com/d/storage/infoworld-review-small-business-storage-finds-new-gear-231?page=0,0&r=947

O firmie Synology

Synology produkuje rozwiązania sieciowej pamięci masowej (NAS) oraz monitoringu IP, które zmieniają sposób, w jaki użytkownicy zarządzają danymi i realizują zadania związane z nadzorem w erze przetwarzania w chmurze. W pełni wykorzystując zalety najnowszych technologii, firma Synology zapewnia użytkownikom niezawodne i przystępne cenowo rozwiązania do centralizacji zasobów pamięci masowych oraz kopii zapasowych, udostępniania plików na zewnątrz i wdrażania profesjonalnych rozwiązań nadzoru wizyjnego. Synology stawia sobie za cel oferowanie produktów o przyszłościowych funkcjach oraz najlepszych w swojej klasie usług dla klientów.

Kontakt dla prasy

Formularz kontaktu dla mediów