Dev Center

Een gebruiksvriendelijk ontwikkelingsplatform om creatieve pakketten te ontwikkelen

Maak uw gewenste pakketten op Synology NAS

"Synology biedt een gebruiksvriendelijk en flexibel ontwikkelingsplatform, voor zowel distributeurs van systeemintegratie als professionele programmaontwikkelaars. Met Synology NAS’s uitgebreide hardware/software-integratie kunt u gemakkelijk pakketten bouwen. De ondersteunde programmeertalen variëren van C, C++, Java en scripttalen zoals Perl en Python. Met miljoenen gebruikers zal uw pakket zeker voor veel mensen beschikbaar zijn wanneer dit op Synology’s Package Center wordt gepubliceerd. Dus, we gaan jullie tonen waarom Synology uw ideale NAS-platform is en hoe u uw pakket kunt beginnen ontwikkelen en delen met Synology NAS-gebruikers!

developer.build_title

Gemiddeld een miljoen downloads per maand

Dankzij onze geïntegreerde hardware en software worden er elke maand een miljoen pakketten via Synology’s Package Center gedwonload. Dit verzekert dat uw pakket aan een groot aantal Synology NAS-gebruikers wordt blootgesteld. Gebruikers kunnen hun Synology NAS met de rijkelijke inhoud van Package Center aanpassen, en uw pakket breidt deze mogelijkheid nog meer uit.

Solide klantenbasis

Solide klantenbasis

Synology’s klantenbasis bestaat uit consumenten, kleine tot middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Deze verscheidenheid aan gebruikers stimuleert de vraag naar gevarieerde pakketten, dit betekent dat u altijd de juiste markt of gebruiker voor uw pakket zult vinden.

Flexibel platform

Flexibel platform

Met Synology’s gebruiksvriendelijk platform worden de meest gebruikelijke talen zoals C, C++, Java en andere scripttalen ondersteund, u kunt dus uw gewenste programmeertaal gebruiken. Dit betekent dat u zich minder zorgen moet maken over programmeertalen en meer tijd kunt spenderen aan het maken van creatieve en unieke pakketten.

Professioneel technisch advies

Professioneel technisch advies

Als u tijdens het ontwikkelen technisch advies nodig hebt, dan staat Synology's team klaar om u hulp te bieden, te helpen met foutopsporing en u beter op het maken van pakketten te laten focussen.

Ontwikkelingsstroom

Aanvragen

Aanvragen

Vraag de pakketontwikkeling aan en we zullen spoedig met u contact opnemen voor meer informatie over de evaluatie van het pakket.

Maken

Maken

In Dev SDK vindt u gerelateerde documenten en hulpmiddelen om pakketten te maken, alsook hulpmiddelen om plugins te bouwen en andere verbeteringen aan bestaande Synology-applicaties.

Controleren

Controleren

Na het voltooien van uw pakket, neemt u met ons contact op en verzend u uw pakket. We zullen een verificatie ontwerpen die speciaal voor uw pakket is.

Publiceren

Publiceren

Gefeliciteerd! We zullen uw pakket op het populaire Package Center publiceren en uw pakket zal een gedetailleerde inleidingspagina op de startpagina van Package Center krijgen.

Ga een partnerschap met ons aan voor geavanceerde bewakingsintegratie

Wilt u uw huidige oplossing integreren met Surveillance Station? Benut alle technische mogelijkheden ervan en creëer aangepaste functionaliteiten.

Integreer

Integreer

Gebruik webhooks en HTTP-web-API’s om een koppeling te maken met diverse platforms.

Automatiseer

Automatiseer

Voer complexe workflows uit door acties te laten activeren door aangepaste gebeurtenissen.

Voeg samen

Voeg samen

Combineer Surveillance Station met een breed scala aan toegangscontrole-, I/O- en SIP-apparaten en meer.

Pagina Ontwikkelhulpmiddelen

Om het ontwikkelen eenvoudiger te maken, hebben we handige hulpmiddelen en gidsen voorbereid. U zult er alle benodigde informatie vinden. Veel plezier!

Gids voor externe ontwikkelaars

Deze gids geeft meer informatie over het maken van pakketten voor Synology DiskStation-producten. Het geeft meer uitleg over de structuur, compilatie, taalkeuze, gebruikersinterface en publiceren van pakketten - alles wat u nodig hebt om een pakket te maken.

Toolkits en GPL-bron

Deze cross-compile-hulpmiddelen stellen u in staat om in de meest gebruikelijke talen pakketten te maken; op één pc. Dit vergemakkelijkt het proces, de meest gebruikte bibliotheken zijn ingebouwd.

File Station API-gids

Deze API-gids geeft u meer gedetailleerde informatie over hoe uw pakket kan communiceren met File Station en hoe de opgeslagen bestanden kunnen worden geopend.

Handleiding voor DiskStation CLI

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe DiskStation kan worden beheerd met behulp van opdrachtregelscripts.

SSO API-gids

Maakt gebruik van het voordeel van de Synology SSO Server om de single sign-on-functie te activeren voor uw webapplicaties

Audio Station-gids

Met deze gids kunt u songtekstmodules maken en gebruikers in externe bronnen naar songteksten laten zoeken.

Surveillance Station Web API-documentatiewebsite

Dit interactieve platform biedt uitgebreide Web API-informatie om systemen van derden soepel te integreren met Surveillance Station.

Download Station-gids

U kunt externe zoekmachines toevoegen of zelfs uw eigen downloadmodules maken voor externe hostruimtes, zodat DiskStation toegang krijgt tot de bestanden die op de hostingsite zijn opgeslagen.

SNMP MIB-gids

In de MIB-handleiding vindt u informatie over hoe u uw Synology-product via het SNMP-protocol kunt monitoren.

Handleiding voor de API voor Virtual Machine Manager

Deze API-handleiding bevat uitgebreide instructies en specificaties om uw toepassingen toestemming te geven te communiceren met Virtual Machine Manager.

Calendar API-gids

Deze handleiding biedt gedetailleerde informatie over het gebruik van API voor toegang tot gebeurtenissen, taken en taaklijsten op Synology Calendar, uw kalendergegevens bewerken, nieuwe kalender maken, gebeurtenissen toevoegen, vervaltijd wijzigen, waarschuwingen instellen en de informatie in uw kalender bijwerken. Zo kunt u met een aangepaste interface Synology Calendar beheren.

Web API-gids aanmelden bij DSM

Deze gids legt uit hoe u zich kunt aanmelden bij DSM met behulp van Web API.