Sverige

Elite Palace Hotel | 17:e maj 2018
Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm

Registrera dig nu

Agenda

*Observera att verkstäderna endast kommer att hållas på engelska

09:00 – 09:30 Registrering
09:30 – 09:40 Välkomsttal
09:40 – 11:00 Session 1: Företagsövergripande dataskydd och servicebaserad kontinuitet
11:00 – 11:30 Paus
11:30 – 12:30 Session 2: Synology i en virtualiserad miljö - optimerar ditt lagringsval och konfiguration för VM
12:30 - 13:30 Lunch & Live Demonstrationer
13:30 – 14:30 Session 3: Surveillance Station 8.1 - modern IP-övervakning för företag av alla storlekar
14:30 – 15:30 Q&A

Viktig information för registrering

 • Kunskapsnivåkrav: Synology 2018 Workshops är utvecklade för Synology-kanalpartners, avancerade IT-specialister och företagsanvändare som vill fördjupa sin kunskap inom dataskydd, lagringsvirtualisering och övervakning. Tidigare kunskaper i NAS-teknik krävs för att tillgodogöra sig innehållet och utföra praktiska uppgifter.
 • Deltagaravgift och Synology produkter: Varje Synology Workshop är avgiftsbelagd.
  1. Det finns två betalningsalternativ för denna workshop.
   i) €60 (inklusive moms) för enbart utbildning
   ii) €230 (inklusive moms) för utbildning och en RT2600ac Synology-router.
  2. Efter att ha mottagit bekräftelsemeddelandet och motsvarande faktura, uppmanas deltagaren att betala fakturan inom 14 (fjorton) dagar från det att fakturan utfärdades, eller före datumet för eventet om det är mindre än 14 dagar kvar. När Synology har mottagit betalningen får deltagaren ett e-postmeddelande som bekräftar betalningsinformationen och ytterligare information om evenemanget. Ta med dig bekräftelsemailet och en giltig ID-handling till eventet.
 • Annulering: Deltagaren kan avbryta sitt deltagande på Synology Workshops. Följande regler gäller:
  1. För avbokning upp till 14 dagar före evenemanget: 20% av deltagaravgiften debiteras fortfarande.
  2. Avbokning senare än två veckor fram till evenemangets dag: 100% av deltagaravgiften debiteras.
  3. Deltagare som avbryter eller inte kommer till eventet kommer inte att erhålla en RT2600ac
 • Material behov: Ta med egen bärbara dator. Det är en praktiskt orienterad workshop! Vänligen se till att det debiteras på förhand.

Registrering

Partner

Våra lokala partners kommer att vara närvarande under Synology Workshops. Ta detta tillfälle i akt att interagera med dem, ställa frågor och besöka deras bås (och Synologys) under pausar.


ioSafe

ioSafe är det billigaste, enklaste att distribuera, enklaste att hantera och snabbast att återställa "Konfigurera och glöm" katastrofåterställningssystem som drivs av Synology. Tack vare eldfasta och vattentäta lagringslösningar från ioSafe säkras missionskritiska data från förlust. Våra datalagringssystem ger branschledande säkerhet mot fysiska hot, vilket garanterar att data aldrig kommer att förloras - oavsett vad som händer. Med hjälp av Synologys DSM och branschledande hårdvara, erbjuder ioSafe återförsäljare och systemintegratörer en unik lösning för katastrofåterställning anpassat för SMB segmentet upp till mindre Enterprise vilka även omfattas av ett partnerprogram.

WD

Med enheter på upp till 10TB, är WD Red™ - disken byggd för ett 1-disks till 8-diskars NAS-system och ger kapacitet att lagra värdefulla data i en kraftenhet. Genom att minska strömförbrukningen förblir driftstemperaturen på din NAS sval och med en lägre temperatur i ditt system kan du skapa en mer pålitlig lösning för din NAS. WD Red™ -diskar med NASware teknik är också avsedda att balansera prestanda och tillförlitlighet i NAS och RAID-miljöer. WD Red Pro disken är konstruerad för upp till 16 diskars enheter vilket är optimalt för att hantera ökade arbetsbelastningar i mellan- till storskaliga NAS-miljöer.

Seagate Technology

Seagate är specialister inom datalagringslösningar och utvecklar produkter som gör att människor och företag runt om i världen kan skapa, dela och bevara sina mest värdefulla minnen och företagsdata. Idag är datalagring mer än bara arkivering; Det handlar om att möjliggöra sätt att analysera information, förstå mönster och beteende och att återuppleva erfarenheter och minnen. Det handlar om att utnyttja lagrad information för tillväxt och innovation. Seagate bygger på sitt arv inom lagringsledarskap för att lösa utmaningen att få ut mer av all den realtidsinformation som produceras varje dag. Det som började med en lagringsinnovation har förvandlats till många system och lösningar vilka blir snabbare, mer tillförlitliga och expansiva. Det handlar inte längre om att lagra information. Det handlar om att få tillgång till och tolka information snabbt, korrekt och säkert.