Dev Center

En venlig udviklingsplatform til kreativt pakkedesign

Sammensæt dine ønskede pakker på Synology NAS

"Synology tilbyder en venlig og fleksibel udviklingsplatform, hvad enten du er systemintegrationsdistributør eller uafhængig programudvikler. Med Synology NASs omfattende hardware/software integration kan du let sammensætte pakker præcist, som du ønsker. Understøttede programmeringssprog varierer fra C, C++, Java samt scriptsprog som Perl og Python. Med en millionstærk brugerbase er din pakke vigtigst af alt sikret et højt niveau af eksponering, når den bliver offentliggjort på Synologys Pakkecenter. Lad os nu vise dig hvorfor Synology er din ideele NAS platform, og hvordan du begynder at udvikle og distribuere pakker til Synology NAS brugere!"

developer.build_title

Gennemsnitligt en million downloads hver måned

Grundet vores højt integrerede hardware og software har Synologys pakkecenter opnået et gennemsnit på en million pakkedownloads per måned. Dette sikrer ydermere at din pakke er synlig for et højt antal Synology NAS brugere. Brugere er i stand til at tilpasse deres Synology NAS med det rige indhold i Pakkecenteret, og din pakke muliggør dette yderligere.

Solid kundebase

Solid kundebase

Synologys etablerede kundebase inkluderer forbrugsniveau brugere, små og middelstore virksomheder og store foretagender. Denne mangfoldighed af brugere stimulerer en høj efterspørgsel af ligeligt varierede pakker, hvilket gør, at du altid vil finde det rette marked eller den rette bruger, når du distribuerer din pakke.

Fleksibel platform

Fleksibel platform

Med Synologys udviklervenlige platform er de mest almindelige sprog såsom C, C++, Java og andre scriptsprog understøttet, så du kan bruge det programmeringssprog, du er bekendt med. "Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at bekymre dig om programmeringssprog, og mere tid på at skabe kreative og unikke pakker.

Professionelle tekniske råd

Professionelle tekniske råd

Hvis du har brug for tekniske råd under udviklingen, står Synologys tekniske team klar med assistance til at lette debugging for dig samt hjælpe dig med bedre at kunne fokusere på at oprette pakker.

Udviklingsflow

Ansøg

Ansøg

"Ansøg ganske enkelt om pakkeudvikling, og vi vil kontakte dig snarest med flere oplysninger om pakkeevaluering.

Opret

Opret

Dev SDK finder du relaterede dokumenter og udviklingsværktøj for oprettelse af pakker samt ressourcer til udvikling af plugins og andre udvidelser til eksisterende Synology-applikationer.

Bekræft

Bekræft

Når du har færdiggjort dit build, kontakt os blot og indsend din pakke. Vi vil designe en verifikationscase specifikt til din pakke.

Udgiv

Udgiv

Tillykke! Vi vil udgive din pakke til det populære Pakkecenter, og din pakke vil også få en detaljeret introduktionsside på Pakkecenterets startside.

Indgå samarbejde for at integrere avanceret overvågning

Vil du integrere din nuværende løsning med Surveillance Station? Se nærmere på den tekniske dybde, og opret tilpassede funktioner.

Integrer

Integrer

Implementer webhooks og HTTP web-API'er for at oprette forbindelse til forskellige platforme.

Automatiser

Automatiser

Kør komplicerede arbejdsgange ved at udløse handlinger ved tilpassede hændelser.

Slå sammen

Slå sammen

Forbind et stort spektrum af adgangskontrol, I/O, SIP-enheder og meget mere.

Udviklingsværktøjsside

For at gøre udvikling lettere har vi forberedt nogle smarte værktøjer og udviklingsguides. Du vil her finde alt, hvad du behøver i forbindelse med udvikling. Glædelig udvikling!

Tredjeparts udviklingsguiden

Denne guide indeholder detaljer omkring oprettelse af pakker til Synology DiskStation produkter. Den introducerer struktur, kompilering, sprogvalg, brugerflade og pakkepublicering - alt hvad du behøver for at starte med at oprette en pakke.

Værktøjskasser og GPL kilde

Disse cross-compile værktøjer gør det muligt for dig, at oprette pakker med de mest almindelige sprog på en enkelt PC. For at gøre processen nemmere for dig er de mest brugte biblioteker indbygget.

Filstation API guide

Denne API guide giver detaljeret vejledning om, hvordan din pakke kan kommunikere med File Station og tilgå de filer, som er gemt i den

Vejledning til DiskStation CLI

Denne vejledning forklarer DiskStation-administration vha. kommandolinjescripts.

SSO API+guide

Udnytter fordelen ved Synology SSO Server til at aktivere den enkelte login-feature til dine web-applikationer

Audio Station guide

Med denne guide er du i stand til at bygge sangtekst moduler og tillade brugere at søge sangtekster fra eksterne resourcer.

Websted for Surveillance Station Web API-dokument

Denne interaktive platform tilbyder omfattende Web API-oplysninger, der muliggør problemfri integration af tredjepartssystemer med Surveillance Station.

Download Stationsguide

Du kan tilføje eksterne søgemaskiner eller endda bygge dine egne downloadmoduler til eksterne hostingsteder, således at DiskStation kan tilgå de gemte filer på hostingsiderne.

SNMP MIB Vejledning

MIB-guiden giver dig instruktioner i hvordan du monitorerer dit Synology produkt via SNMP-protokollen.

Virtual Machine Manager - API-vejledning

Denne API-vejledning giver detaljerede instruktioner og specifikationer om, hvordan du giver dine programmer mulighed for at interagere med Virtual Machine Manager.

Vejledning til Calendar API

Denne vejledning indeholder detaljerede oplysninger om, hvordan du bruger API til at få adgang til begivenheder, opgaver og opgavelister i Synology Calendar, og hvordan du kan styre dine kalenderdata, f.eks. oprettelse af en ny kalender og tilføjelse af begivenheder, ændring af deadlines, indstilling af en advarsel eller opdatering af oplysninger i din kalender, så du kan kontrollere Synology Calendar med en tilpasset grænseflade.

Vejledning til DSM Login Web API

Denne vejledning forklarer, hvordan du udfører DSM-logins ved hjælp af Web API.